Apotheek Jonckheere - Digi Pharma kreeg begin juli 2020 een nieuwe eigenaar en gaat verder onder een nieuwe naam. Van harte welkom!

Binnenkort krijg jij ook jouw uitnodiging voor het covid-19-vaccin. Misschien heb je twijfels of vragen hierover. In dit artikel zetten wij jou al wat verder op weg.

Waarom is het zo belangrijk om je te laten vaccineren?

Je laten vaccineren voorkomt dat je COVID-19 (opnieuw) krijgt. Want ook als je eerder al besmet was, kun je terug besmet raken en ernstig ziek worden.

Bescherming

Je beschermt niet alleen jezelf, maar ook je familie, collega’s, vrienden en de kwetsbaren in je omgeving. Want als meer dan 70% van de bevolking gevaccineerd is, bereiken we groepsimmuniteit en krijgen we het virus onder controle.

Coronamaatregelen blijven volgen

Het is belangrijk dat je de coronamaatregelen blijft volgen, ook nadat je gevaccineerd bent. Wanneer er genoeg mensen gevaccineerd en beschermd zijn tegen het virus, kunnen we de coronamaatregelen versoepelen en onze vrijheid terug herwinnen.

maatregelen covid-19

Fouten en feiten over het COVID-19 vaccin

fouten en feiten over covid-19 vaccin

Hoe herken je een officiële uitnodiging voor coronavaccinatie?

uitnoding voor coronavaccinatie

Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen over het covid-19 vaccin

Wil je nog meer info of heb je nog bezorgdheden? Bekijk zeker eens de website https//laatjevaccineren.be of kom eens langs in de apotheek. Wij staan voor jou klaar om duidelijkheid te brengen zodat je een weloverwogen beslissing kan maken over jouw coronavaccinatie. 
Kreeg je reeds een oproepingsbrief, maar lukt het niet om een afspraak vast te leggen? Ook dan kunnen we jou in de apotheek helpen om de afspraak bijvoorbeeld digitaal in te geven. Zo ben je zeker dat jouw beurt correct geregistreerd wordt. Breng in dat geval alvast jouw identiteitskaart en uitnodiging mee naar de apotheek.

Bron: Vlaams Agentschap Zorg & Gezondheid