Apotheek Jonckheere - Digi Pharma kreeg begin juli 2020 een nieuwe eigenaar en gaat verder onder een nieuwe naam. Van harte welkom!

welkom

Apotheek Van Overberge

Al meer dan 50 jaar is onze apotheek een gevestigde waarde in Gistel. Door de jaren heen transformeerde de apotheek volgens de laatste evoluties op vlak van farmaceutische zorg. Eén constante echter doorheen de tijd: onze patiënten staan altijd centraal.

logo-Apotheek_Van_Overberge-PMS

1968

Oprichting apotheek

Apr. Jacques Jonckheere vestigt de apotheek in Gistel. Meer dan 40 jaar blijft hij een bekend gezicht in de apotheek. 
Met echtgenote Annie Defever als het warme gezicht achter de balie, wordt de apotheek een gewaardeerd zorgpunt.
De huisbereidingen van Jacques zijn gekend in de wijde omgeving.

Ook nu nog brengt Jacques regelmatig een bezoekje aan de apotheek.

2002

Een nieuwe generatie

Zoon Siegfried Jonckheere neemt na zijn studies apotheker-klinisch bioloog het roer over van Jacques en Annie. De apotheek breidt uit en krijgt een modern nieuw jasje.

Met zijn groot gevoel voor humor en joviale aanpak legt hij gemakkelijk de basis voor een stevige patiënt-apotheker relatie.

 

2020

Apotheek Jonckheere
wordt Apotheek Van Overberge

Justine Van Overberge wordt de nieuwe apotheker-titularis van de apotheek.
De apotheek krijgt nu ook haar naam.

Door de nauwe samenwerking met Apotheek Van Overberge in Mariakerke en Apotheek Gombert in Bredene kan de apotheek bovendien een uitgebreider aanbod en snelle service aan de patiënten leveren.

Justine, Anneke en Sarah willen graag verder blijven inzetten op het optimaliseren van de farmaceutische zorg voor de patiënten. Een toegankelijke en warme zorgverlening is prioriteit in de apotheek.