Apotheek Jonckheere - Digi Pharma kreeg begin juli 2020 een nieuwe eigenaar en gaat verder onder een nieuwe naam. Van harte welkom!

Wist je dat onze apotheek een groot nieuw gamma thuiszorgmaterialen kan aanbieden? In het aanbod vind je zowel producten die te koop worden aangeboden als materialen die je aan de apotheek kan ontlenen. 

Voor grote materialen zoals ziekenhuisbedden of bedliften kan er zelfs een levering aan huis gebeuren.

Voor mobiliteitshulpmiddelen kan je mogelijk ook aanspraak maken op terugbetaling (zowel in de koop- als huurformule). Jouw huisarts dient daarvoor een aantal formulieren in te vullen en aan ons terug te bezorgen. Op basis van dit formulier komt er vervolgens een team bij jou thuis langs om de meest gepaste materialen te bespreken. Wil je hierover meer info of wens je de juiste formulieren te ontvangen? Neem dan zeker contact met ons op.

Tot slot is er ook voor incontinentiemateriaal en wondzorgmiddelen een terugbetalingsforfait mogelijk vanuit de ziekenfondsen. Ook daarvoor kunnen wij jou de juiste aanvraagformulieren bezorgen.

Neem alvast eens een kijkje onder het nieuwe luik ‘thuiszorg‘ op onze website. Je vindt er niet alleen de voorgenoemde materialen terug, maar ook een heleboel andere items die jouw comfort kunnen ondersteunen!

Bron: Apotheek Van Overberge, WeCarePro