Apotheek Jonckheere - Digi Pharma kreeg begin juli 2020 een nieuwe eigenaar en gaat verder onder een nieuwe naam. Van harte welkom!

naïf overzicht

Heb jij Naïf, het nieuwe natuurlijk, vegan, duurzaam én hip huidverzorgingsmerk al ontdekt? Vanaf nu kan je ook in onze apotheek dit uitnodigende gamma terugvinden. Opnieuw een extra topper in ons baby-aanbod!

Wat is het verhaal achter Naïf huidverzorging?

Toen Jochem Hes en Sjoerd Trompetter, de oprichters van het merk, vader werden, kregen ze een bijzondere interesse in de samenstelling van babyverzorgingsproducten. Uit hun nood aan producten met natuurlijke, onschadelijke ingrediënten werd Naïf geboren.

Volgens Naïf is ieder mens van nature naïef geboren: eerlijk, onbevangen en onschuldig. De huidverzorgingsproducten willen bijgevolg goed zijn voor alles en iedereen: de natuur, je kinderen en jezelf. Naïf houdt het daarom zo natuurlijk mogelijk: natuurlijke ingrediënten, natuurlijke verpakkingen en een natuurlijke look.

Bij dit verzorgingsmerk zoekt men hoe het anders kan en kijken ze naar natuurlijke alternatieven die hetzelfde, zo niet beter, resultaat geven als de niet-natuurlijke varianten. Je vindt er ingrediënten als lijnzaadolie, katoenzaadolie, avocado olie en tomatenextract. Maar ook zinkoxide en kokosvezels. Minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën; daar blijven ze liever van weg. 

Alle producten zijn bovendien vrij van microplastics, harde schuimmiddelen als SLS/SLES en parabenen. 

Welke producten kan je terugvinden in het gamma?

In de apotheek bieden we momenteel een selectie aan uit het babyassortiment. Je vindt bij ons onder meer de relaxing bath foam, de cleansing wash gel, de milky bath oil, de happy shower foam, de nourishing shampoo, de softening body lotion, de plastic free wipes, …

Wil je graag eens iets uittesten? Kom dan zeker jouw staal vragen!
Je vindt de producten ook terug in onze app.

Bron: Naïf